tech365
Samsung 860 Pro 4TB

Samsung website toont per ongeluk 4TB 860 Pro SSD

Soms maken de content beheerder van een website wel eens een foutje. Bijvoorbeeld als er een product te vroeg op de website te vinden is. Ik vind dat natuurlijk helemaal niet erg, want in dit geval leverde het een glimps van een nieuwe SSD van Samsung op. 

Onder de naam 860 Pro komt Samsung met een nieuwe SSD. Dit model is geen kleine jongen. Met een opslagcapaciteit van maar liefst 4TB kun je er aardig wat data op kwijt en dit met flinke snelheden. Een ideale oplossing voor een ieder die veel data snel moet kunnen lezen en schrijven. Volgens de specificaties haalt de MZ-76P4ToE, dit is hoe Samsung hem noemt, lees- en schrijfsnelheden van 560MB/s en 530MB/s.

Samsung 860 Pro 4TB front back

Met dit model heb je eigenlijk een manusje van alles. Hij komt alleen wel met een flink prijskaartje. Je mag er volgens de website zo’n $1899 voor neertellen. En dat maakt hem zeker niet voor iedereen. Wanneer het model beschikbaar is in de winkels is nog niet bekend. Hij is helaas nu van de website af, maar daarvoor hebben we uiteraard een handige screenshot.

Samsung 860Pro 4TB specs

Foto: Guru3D.com

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen