Mobile

Samsung onthuld Hennessey flip-toestel met twee schermen

Gister verscheen er al een uitgelekte foto, maar vandaag heeft Samsung haar nieuwe flip-toestel officieel onthuld. Het nieuwe model krijgt de naam Hennessey en zal voorzien zijn van  niet één maar twee schermen. 

BIj het zien van de uitgelekte foto waren we toch wel even verbaasd, gaan we echt weer terug naar de flip-toestellen? Toch heeft Samsung gekozen om een dergelijk model weer te lanceren. De Hennessey is voorzien van een tweetal touchscreens met een resolutie van 320×480 pixels en draait op Android 4.1. Om het geheel soepeltjes te laten werken heeft Samsung gekozen voor een 1.2 GHz quad-core processor. Verder vinden we op het toestel nog een aantal standaard zaken terug als een 5 megapixel camera aan de achterzijde, GPS, Wifi, Bluetooth een Microso-SD slot en een 1500 mAh accu. Het toestel biedt ook de mogelijkheid voor een tweede simkaart.

Toch vragen we ons af of de markt zit te wachten op dit soort modellen smartphones.

 

Samsung Hennessey flip-model smartphone op Android aangekondigd 02

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button