tech365
Galaxy Glass

Samsung Glass wordt verwacht in september

Er zijn al een aantal flinke ontwikkelingen geweest op Samsung gebied dit jaar. Het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy S5 is geïntroduceerd en daarnaast wordt er verwacht dat er ook nog een Premium, Active, mini en camera variant op de markt komt. Ook gaat er nog een nieuwe Galaxy Tab komen, allen met vernieuwde processoren, nieuwe lock technieken en design veranderingen. Daarnaast komt er nog een grote ontwikkeling aan voor Samsung. Zij willen namelijk een eigen smart glass, de Gear Glass in september introduceren.

Een woordvoerder van Samsung uit Korea zegt hier het volgende over:

Wij rolden als eerste de smartwatch uit en hebben substantieel veel glas/bril-gerelateerde technologische ontwikkelingen en patenten weten te bemachtigen. Volgend op de uitrol van onze smart watch, de Galaxy Gear in september van vorig jaar (2013), willen we onze smart glass in september 2014 introduceren.

De naam wordt Gear Glass, maar het introduceren van een smart glass blijft natuurlijk een groot risico. Er is nog weinig bekend over de specs van Samsung en daarnaast heeft zelfs de Google Glass zijn succes nog niet bewezen. Een stap in een onderontwikkelde markt dus, met een product waar nog weinig over bekend is. Wordt het een succes? De tijd zal het leren.

De Smart Glass wordt naar alle waarschijnlijkheid in september tegelijkertijd met de Galaxy Tab 4 op een Samsung event geïntroduceerd.

Galaxy Glass

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen