tech365
Samsung Galazy Beam 2 projector

Samsung Galaxy Beam 2 heeft wederom een projector aan boord

Toen de eerste Samsung Galaxy Beam op de markt kwam, was het toch wel een vreemde eend in de bijt. Laten we eerlijk zijn, een smartphone voorzien van een ingebouwde projector is niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe smartphone gaat kopen. Ondanks dat de verkoop van het toestel tegenviel, heeft Samsung toch besloten om een nieuwe versie van de smartphone met projector op de markt te brengen in Azië, genaamd de Galaxy Beam 2.

 

De tegenvallende verkoopcijfers zijn eigenlijk wereldwijd, met uitzondering van de Aziatische markt. Om deze reden heeft Samsung een nieuwe versie van het toestel uitgebracht, speciaal voor Azië. Het toestel is gebaseerd op Android 4.2 en is voorzien van een 4,66-inch beeldscherm met een resolutie van 800×480 pixels. Er wordt gebruik gemaakt van een 1,2 GHz quad-core processor en 1 GB RAM.

Samsung Galaxy Beam 2

Aan de bovenzijde van het toestel bevindt zich de WVGA projector. In de technische specificaties van Samsung vinden we helaas verder weinig informatie over de projector zelf. De functie is bruikbaar met een aantal applicaties, zoals een Kladblok en een foto album. Tot dusver toe heeft Samsung geen plannen om het toestel ook buiten Azië op de markt te brengen. Mocht je de Galaxy Beam 2 dus echt willen hebben, dan kun je het beste eens Ebay afstruinen.

Samsung Galaxy Beam 2 projector

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen