Security

Rollei introduceert twee nieuwe HD beveiligingscamera’s voor consumenten

Bij het horen van de naam Rollei denken veel mensen aan de oude analoge camera’s van vroeger. Toch is het merk ook vandaag de dag nog sterk aanwezig in de wereld van foto en video en lanceert het Duitse bedrijf een tweetal nieuwe beveiligingscamera’s voor consumenten. De Rollei SafetyCam-10 HD en de Rollei SaetyCam-20 HD zijn beide beveiligingscamera’s die op afstand bediend kunnen worden en gebruik kunnen maken van de gratis Cloud dienst van Rollei. Hiermee heb je als consument uitgebreide mogelijkheden voor het gebruik van deze camera’s om je bezittingen in de gaten te houden.

Beide camera’s bieden HD-beeldkwaliteit met 720p en 25fps en zijn geoptimaliseerd om ook in donkere situaties goed bruikbare beelden te versturen. Door het ingebouwde infraroodfilter worden verkleuring in de videobeelden tegengegaan. Het handige aan beide modellen camera’s is de mogelijkheid om ze op afstand te kunnen besturen. Je kunt dit eenvoudig doen via de gratis Cloud-dienst die Rollei aanbiedt of via je eigen beveiligingssoftware. Ook beschikken de camera’s over een gevoelige bewegingssensor die je uitgebreid kunt instellen.

De Rollei SafetyCam-10 HD is ontwikkeld voor indoor gebruik en heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien en 90 graden te kantelen. Je kunt hiermee zonder problemen een oogje in het zeil houden zowel dag als nacht. De 9 ingebouwde LED’s moeten een bereik van 15 meter in het donker mogelijk maken.

Rollei SafetyCam-10 HD

De Rollei SafetyCam-20 HD is juist bedoeld door outdoor gebruik en is voorzien van een waterdichter behuizing. De camera heeft een draaihoek van 60 graden en is op afstand bedienbaar. Dit model is voorzien van 24 infrarood LED’s om te zorgen voor een zicht van 20 meter.

Rollei SafetyCam-20 HD

Prijs en beschikbaarheid

Beide SatefyCam modellen verschijnen in februari op de markt. De SafetyCam-10 HD krijgt een adviesprijs van €129,99 en de outdoor SafetyCam-20 HD versie zal €159,99 gaan kosten.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button