Rode variant van iPhone 8 en 8 Plus op komst?

Apple en rode smartphones is geen gekke combinatie. Onlangs vroeg iemand mij nog of ik verwachte dat Apple ook de iPhone 8 en 8 Plus uit zou brengen in het rood. Ik twijfelde en gevoelsmatig neigde ik naar een ‘nee’. Maar volgens de laatste informatie lijken er toch twee rode varianten op komst te zijn.

De focus op nieuwe Apple toestellen ligt vooral de eerste periode na de lancering. Dat is natuurlijk niet heel gek. Door het uitbrengen van de toestellen in een speciale kleur, dit geval rood, blijft Apple de consument triggeren met de iPhone 8 en 8 Plus. Als je de iPhone 8 niet kon aanschaffen toen hij uitkwam, heb je op deze manier weer een nieuwe mogelijke reden om er nu wel voor te kiezen.

Mocht je denken: “maar er zijn toch 3 modellen van de iPhone op dit moment?”, dan voel je de bui misschien al hangen. De iPhone X lijkt tot dusver geen onderdeel te worden van deze speciale kleurmodellen. Hoogstwaarschijnlijk verwacht Apple dat het te lastig is om dit toch wel flink duurdere toestel in deze kleur te verkopen.

Volgens MacRumors worden beide rode edities vandaag nog geïntroduceerd, volgens een uitgelekte memo van Virgin. Mobile.  Mocht rood jouw kleur zijn, dan kun je naar verwachting zeer binnenkort een rode iPhone 8 of 8 Plus bestellen.

Mobiele versie afsluiten