Mobile

Rode variant van iPhone 8 en 8 Plus op komst?

Apple en rode smartphones is geen gekke combinatie. Onlangs vroeg iemand mij nog of ik verwachte dat Apple ook de iPhone 8 en 8 Plus uit zou brengen in het rood. Ik twijfelde en gevoelsmatig neigde ik naar een ‘nee’. Maar volgens de laatste informatie lijken er toch twee rode varianten op komst te zijn.

De focus op nieuwe Apple toestellen ligt vooral de eerste periode na de lancering. Dat is natuurlijk niet heel gek. Door het uitbrengen van de toestellen in een speciale kleur, dit geval rood, blijft Apple de consument triggeren met de iPhone 8 en 8 Plus. Als je de iPhone 8 niet kon aanschaffen toen hij uitkwam, heb je op deze manier weer een nieuwe mogelijke reden om er nu wel voor te kiezen.

Mocht je denken: “maar er zijn toch 3 modellen van de iPhone op dit moment?”, dan voel je de bui misschien al hangen. De iPhone X lijkt tot dusver geen onderdeel te worden van deze speciale kleurmodellen. Hoogstwaarschijnlijk verwacht Apple dat het te lastig is om dit toch wel flink duurdere toestel in deze kleur te verkopen.

Volgens MacRumors worden beide rode edities vandaag nog geïntroduceerd, volgens een uitgelekte memo van Virgin. Mobile.  Mocht rood jouw kleur zijn, dan kun je naar verwachting zeer binnenkort een rode iPhone 8 of 8 Plus bestellen.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button