tech365
WinEmbed-POSReady7_v_c

Registry hack voorziet Windows XP van gratis updates tot 2019

Ja je leest het goed, het onlangs afgeschreven besturingssysteem van Microsoft kan nog updates ontvangen tot 2019! Door een simpele registry hack van Windows XP ontvang je de updates voor de Windows Embedded Industry versie die we ook kennen onder de naam Windows Embedded POSready. 

De speciale Windows Embedded POSready is gebaseerd op de Windows XP-kernel en wordt veel ingezet op kassasystemen en terminal. Deze speciale versie heeft van Microsoft nog ondersteuning gekregen tot 2019 en wordt hierdoor nog steeds voorzien van nieuwe updates.

Verschillende media bevestigen dat het inderdaad mogelijk is om op deze manier nog updates te ontvangen voor je Windows XP systeem. Natuurlijk blijft het gebruik van de hack op basis van eigen risico. De updates die worden aangeboden zijn namelijk alleen getest op de POSready versie en niet op Windows XP met SP3. Het is dus belangrijk om de updates eerst te testen.

Een beschrijving van de benodigde registersleutel is te vinden op de website van Sebijk.com waar de registry hack werd gepubliceerd. Mogelijk blokkeert Microsoft het installeren van de updates op Windows XP systemen nog in de toekomst, maar tot die tijd is het mogelijk om toch je systeem bij te werken. De officiële vervaldatum van Windows Embedded POSready is 9 april 2019.

WinEmbed-POSReady7_v_c

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen