Computers en tablets

Razer toont triple screen laptop tijdens CES: Hoezo een te klein scherm om goed te gamen?

“Ik wil geen laptop! Zo’n klein scherm is niet handig met gamen”. Als dit is wat jij vindt, dan heb je nog geen kennis gemaakt met de nieuwste laptop van Razer. Dit knappe stukje technologie huisvest namelijk drie beeldscherm in een normale behuizing. De tijd dat je een te klein scherm hebt om te gamen is volgens Razer echt voorbij. 

Onder de naam “Project Valerie” demonstreert Razer haar laptop tijdens de CES in Las Vegas. Het meest bijzondere aan deze speciale gaming laptop is toch wel het gebruik van niet een, maar drie schermen. En niet zomaar een paar schermen. Met een totale resolutie van 11520 x 2160 pixels moet je het toch wel kunnen redden dacht ik zo. De laptop bestaat namelijk uit drie schermen met een 4k resolutie. In totaal dus 12k aan beeldscherm voor je neus.

Razer Valerie 02

Door middel van NVIDIA’s Surround View technologie krijg je een geweldige 180-graden beeld op de schermen die je eenvoudig achter het middelste scherm vandaan kunt schuiven. Alle bekabeling voor de extra schermen loopt binnenin de behuizing. Je hoeft dus niet bang te zijn voor losse draden of extra stekkers.

Als producent van gaming hardware wil je wel een beetje extra toffe hardware in een dergelijke laptop stoppen. Naast de bijzondere triple monitor setup vind je ook Razers eigen mechanische toetsenbord en een volledig aluminium behuizing. Dit zorgt wel voor wat extra gewicht. Het apparaat weegt in totaal zo’n 6 kilo en is net geen 4 centimeter dik. Valt eigen best wel mee als je het zo ziet voor een dergelijke gaming laptop.

Er zijn nog geen details bekend over wat er daadwerkelijk allemaal onder de kap van de laptop zit. Naar verwachting wordt er  meer bekend tijdens de CES deze week. Hieronder alvast een teaser van dit toffe ding.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button