Apps en software

QNAP werkt samen met Mandriva aan IT Management Station

QNAP brengt vandaag het nieuws dat het gaat samenwerken met Mandriva, Europa’s belangrijkste leverancier van opensource-systemen, zodat de gebruikers van QNAP producten een oplossing krijgen voor het beheren van het IT-systeem. Deze nieuwe mogelijkheden zijn opgenomen in IT Management Station van QNAP op de Turbo NAS.

Ondersteund door Mandriva Pulse, is QNAP IT Management Station ontworpen om de dagelijkse taken en het beheren van de IT-bezittingen voor bedrijven, ongeacht hun grootte, te vereenvoudigen. Gebruikers van IT Management Station hebben het voordeel dat ze het beheer van meerdere besturingssystemen en IT-componenten welke zich op meerdere plekken bevinden, kunnen centraliseren.

Richard Lee, CEO bij QNAP, zegt over de samenwerking met Mandriva:

Wij zijn zien deze samenwerking met Mandriva als de volgende stap naar ons groeiend ecosysteem van bedrijfssystemen die direct vanuit onze hardware werken. Deze samenwerking met de Franse opensource pionier brengt ongetwijfeld nieuwe innovaties naar onze klanten.

Het nieuwe IT Management Station bevat onder andere: een webinterface voor centraal beheer, inventarisatie mogelijkheden, imaging, beheer op afstand, het maken en herstellen van back-ups, patchbeheer en licentiebeheer. Dit zijn slechts een aantal van de mogelijkheden die beschikbaar zijn in IT Management Station.

De app IT Management Station is voor veel QNAP modellen beschikbaar. Voor een totaaloverzicht van de ondersteunde modellen kun je terecht op de website van QNAP.

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button