Apps en software

QNAP introduceert Signage Station voor ontwerpen, publiceren en delen van content

QNAP heeft een nieuwe app beschikbaar gesteld voor de gebruikers van haar Turbo NAS serie apparaten. Het zogeheten Signage Station biedt de mogelijkheid om zelf multimedia inhoud te ontwerpen, publiceren en delen. Door de integratie van deze app met de firmware van QNAP behoud je de mogelijkheden voor het gebruik van het toegangsbeheer voor je creaties.

Door de enorme populariteit van smartphones en tablets wordt het steeds handiger om deze apparaten voor verschillende toepassingen in te zetten. Met het Signage Station van QNAP krijg je de mogelijkheid om eigen ontworpen curriculum vitae’s, menukaarten, presentaties en diverse andere creaties snel en eenvoudig te tonen op je smartphone of tablet.

Naast de Signage app heeft QNAP ook het iArtist Lite programma gratis beschikbaar gesteld, waarmee je zelf allerlei handige content kunt maken. Er worden verschillende templates meegeleverd om het zelfs voor de beginnende gebruiker eenvoudig te houden een eigen creatie te ontwerpen en delen. Je kunt hierbij denken aan templates voor menukaarten, advertenties of zakelijke profielen.

QNAP Signage Station 16

Na het maken van je eigen ontwerp wordt het geheel eenvoudig ge-upload naar je QNAP Turbo NAS. Wanneer dit proces gereed is heb je de beschikking over je publicatie op je mobiele apparaten of via een webinterface. Door het gebruik van de Signage app kun je bijvoorbeeld een presentatie starten op je tablet, of je eigen curriculum vitae tonen tijdens een sollicitatiegesprek.

Naast de beschikbaarheid op verschillende mobiele apparaten, kun je ook je eigen gemaakte ontwerp delen via social media of e-mail. Het bedrijf achter de Signage app, iNDS (onderdeel van QNAP), biedt ook verschillende mogelijkheden voor het op professionele schaal inzetten van deze functionaliteit. Je kunt hierbij denken aan het inplannen van je content, ondersteuning voor afstandsbedieningen en het gebruik van videowall controllers.  QNAP biedt met het Signage Station een diversiteit aan mogelijkheden voor zowel thuisgebruikers als bedrijven en ondernemingen.

QNAP Signage Station

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button