Apps en software

QNAP brengt Note Station 2 uit met snapshots voor versiebeheer

QNAP heeft een nieuwe versie uitgebracht van het handige Note Station. In deze nieuwe versie zijn een aantal eerder aangekondigde wijzigingen doorgevoerd zoals: snapshots voor versiebeheer, online previews van multimedia bestanden, PDF-import/export, RSS live feeds, AES 256-bit encryptie van notities en nog veel meer.

Met de nieuwe snapshot mogelijkheden kunnen gebruikers van Note Station eenvoudig verschillende versies van notities bewaren. Hiermee kun je wijzigen aanbrengen op een notitie zonder het origineel te verliezen. Handig als je twijfelt of je wijzigingen ook daadwerkelijk het gewenste effect zullen hebben. Daarnaast kun je nu ook een PDF-bestand importeren en zelfs verder gaan in de oorspronkelijk tekst. Ben je klaar met je notitie, dan kun je deze ook weer exporteren naar een PDF-bestand.

Met het ook op veiligheid en privacy kun je met Note Station 2 je notities ook versleutelen met de AES 256-bit encryptiestandaard. Dit was met de vorige versie nog niet mogelijk. Het toevoegen van multimedia-bestanden in notities is nu uitgebreid met de mogelijkheid om een preview te bekijken van de content. Voeg je een video toe in je notitie dan kun je dit snel bekijken via de preview optie. Ook content die afkomstig is vanuit een RSS-feed kun je opnemen in je notities.

De nieuwe Note Station 2.0 is beschikbaar als QTS-app op je QNAP NAS.

QNAP One Station 2

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button