Gaming

PS4 download en installeert nieuwe game voor als je thuis komt

Na lang wachten is eindelijk die ene game verkrijgbaar. Je snelt naar de winkel, koopt de game en snelt weer naar huis. Je start je console, wacht tot deze klaar is met starten en stopt vlug de game erin. Vervolgens begint de installatie…en moet je weer wachten voordat je eindelijk je game kunt spelen.

Sony heeft voor dit frustrerende probleem een prachtige oplossing gevonden. Het mooiste van deze oplossing is dat ze het ook toegevoegd hebben aan de nieuwe Playstation 4. Door je gewenste game aan te schaffen via je smartphone zal je Playstation 4 zelf opstarten en deze vervolgens gaan downloaden. Als de download compleet is wordt de game geïnstalleerd en schakelt de PS4 zich vervolgens weer uit. Wanneer je zelf thuis komt en je PS4 opstart kun je direct aan de bak met de game waarop je al lang zat te wachten.

De nieuwe feature voor de PS4 werd vandaag bevestigd door de Shuhei Yoshida, de President of Worldwide Studios op Twitter. Hiermee komt ook weer goed naar voren dat de nieuwe generatie gaming consoles meer interactie zullen krijgen met smartphones en tablet en hiermee een andere rol zullen gaan spelen in je woonkamer dan alleen voor het gamen.

PS4 download en installeert nieuwe game voor als je thuis komt

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button