tech365
Bitcoin

Prijs voor een Bitcoin behaald nieuwe mijlpaal van $1000

De prijs van een bitcoin heeft woensdag een nieuwe top bereikt van maar liefst $1000 op Mt Gox, het op-een-na grootste wisselkantoor voor bitcoins . Hiermee is de waarde van een bitcoin vervijfvoudigt ten opzichte van 7 maanden geleden.

Ondanks dat veel mensen nog niet bekend zijn met de virtuele munteenheid is het toch een enorm succes. Wie in april dit jaar een bitcoin wilde aanschaffen betaalde een prijs van slechts $100 dollar. De vroege vogels die voor deze tijd de bitcoins kochten betaalde nog een heel stuk minder.

Bitcoin groei in waarde

 

Langzaam zien we steeds meer webshop het betaalmiddel accepteren, wat ook zorgt voor de groei in waarde van deze virtuele valuta. De enorme groei in waarde wordt echter verbonden aan het bespreken van het onderwerp tijdens een hoorzitting van het Amerikaanse overheid. De hoorzitting heeft hiermee de aandacht getrokken van investeerders en grondleggers van startups om de bitcoins als een echte valuta in te kunnen zetten.

Op het moment van schrijven is de exacte prijs voor één bitcoin $1099. Op de website van Clark Moody kun je de actuele koers van de virtuele valuta in de gaten houden.

 

 

 

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen