tech365
Oculus Rift 02

Pre-order vandaag je Oculus Rift VR-headset

De Oculus Rift is op VR gebied inmiddels wel jet meest gehypte device. De headset is eigenlijk alleen nog te koop geweest in een developper edition, maar daar komt verandering in. Vandaag is het namelijk mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de populaire VR-headset. 

En dan natuurlijk de vraag “wat gaat hij kosten?”. Goede vraag, maar daar is op dit moment niet meer van te maken dan “enkele honderden dollars”. Het blijft nog even spannend dus. De pre-ordering start vanmiddag om 17:00 en naar verwachting zullen de headset in het eerste kwartaal van dit jaar worden geleverd. Wanneer je een Oculus Rift headset besteld krijg je ook de game EVE: Valkyrie erbij.

Oculus Rift 01

Wie voor nu ook zijn zinnen gezet heeft op de Move bewegingscontroller van Oculus heeft wel pech. Het bedrijf is nog druk met de optimalisatie van de controller en verwacht hem pas later dit jaar beschikbaar te hebben. Mocht je nog een wat verouderde pc hebben, dan wordt het zeker nu tijd voor een flinke upgrade. Je hebt namelijk een aardig krachtige machine nodig om goed met VR te kunnen werken. In recent onderzoek van Gartner wordt geschat dat slechts 1 procent van de 1,43 miljard computer wereldwijd geschikt is voor VR. Dit zijn er slechts 13 miljoen. Tijd voor een upgrade?

Oculus Rift 03

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen