Beeld en geluid

Prachtige beelden van Hang Son Doong grot in Vietnam gefilmd met drone

Fotograaf Ryan Deboodt heeft een prachtige video gemaakt van de Hang Son Doong grot in Vietnam. De beelden zijn opgenomen met een drone en laten je zien hoe mooi deze grot van binnen is. Sommige beelden lijken niet van deze wereld te zijn en geven een surrealistische beeld van de grot in zijn pracht en praal.

Als ik één van de redenen moet noemen dat ik gek van ben van drones, dan is het wel de toegankelijkheid van deze vliegende gadgets. Ze stellen je in staat om beelden vast te leggen op plaatsen waar je normaal niet bij kunt komen. De grot van Hang Son Doong is hier een mooi voorbeeld van. Deboodt maakte voor deze video gebruik van een DJI Phanton2 drone met een GoPro Hero4 black voor de videobeelden.

Ik raad je aan om er even voor te gaan zitten en te genieten van de prachtige opnamen in de grot. Je ziet de ondergrondse rivier, verschillende rotsformaties en de uitgebreide begroeiing van dit prachtige stuk natuur op de grens tussen Vietnam en Laos. Op de blog van Deboodt vind je ook nog een verzameling met geweldige foto’s van de locatie.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button