Apps en software

Porsche komt met Car Connect app voor Apple Watch

Ben je één van de gelukkige die iedere dag met een glimlach in zijn Porsche stapt? En heb je ook nog eens een Apple Watch kunnen bemachtigen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er is nu namelijk een heuse Porsche Car Connect app voor je Watch! 

De Porsche Car Connect app bestaat al voor iPhone en Android toestellen, maar is er nu ook voor de Watch. Via deze app heb je toegang tot een aantal handige functies van je Porsche. Je kunt zien of je ramen en deuren gesloten zijn, of je het schuifdak vergeten bent, of misschien de auto wel helemaal niet op slot gezet hebt. Stel dat je dit vergeten bent, dan kun je eenvoudig een tikje op je scherm geven en het wordt alsnog geregeld.

05-Porsche-Car-Connect-P15_0489

Porsche heeft er ook voor gezorgd dat het terugvinden van je auto tot het verleden behoort. Door middel van de ‘Carfinder’ weet je Watch waar je auto geparkeerd staat en kan hij je moeiteloos de weg wijzen op de terugweg. Sta je op een enorme parkeerplaats en weet je het echt niet meer, dan kun je ook het alarm en de knipperlichten activeren vanaf je pols.

04-Porsche-Car-Connect-P15_0488

Voor bezitters van een Porsche met Plug-in hybrid technologie zijn er een aantal extra functies beschikbaar. Je kunt zien wat de resterende accucapaciteit van je Porsche is, de bijbehorende reikwijdte en de eventueel resterende laadtijd. Er is ook een speciaal ‘Climate menu’ dat toegang geeft tot de bediening van de airconditioning of verwarming van je Porsche op afstand.

De Porsche Car Connect app kun je terugvinden in de Watch store.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button