Automotive

Zo bouw je een Porsche 918 Spyder met de hand

De meeste auto’s worden aan de lopende band geproduceerd. Diverse robots werken zo efficiënt mogelijk aan het project en zorgen dat er nauwelijks iets misgaat met de productie. Toch worden er nog veel auto’s op de ouderwetse manier gebouwd; gewoon met de hand. Een mooi voorbeeld hiervan is de hybride Porsche 918 Spyder.

Het opbouwen van de motor met aandrijflijn, het assembleren van de het onderstel en zelf het stikken van het leder om de zonneklep, alles gaat bij de 918 Spyder met de hand. Dit model zit aardig vol met vooruitstrevende technologie en dit maakt het niet zomaar een sportwagen. Een brandstofmotor gecombineerd met een elektromotor zorgen ervoor dat de Porsche bloed snel is en ook nog een lage uitstoot produceert. Dit alles mogelijk gemaakt door de handen van vakmensen.

Onlangs mocht een deel van het bouwproces van deze hybride sportwagen gefilmd worden. Ben je nieuwsgierig hoe deze bonk car tech wordt gebouwd? Check dan zeker onderstaande video!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button