Gaming

Playstation 4 versus Xbox One: The Big Showdown voor de feestdagen

Met de feestdagen voor de deur is het goed om je nog eens extra te verdiepen in de nieuwe next-gen consoles voor op je verlanglijstje. Wil je een Xbox One, of ga je toch liever voor Sony’s Playstation 4?

Het is geen makkelijke keuze om te maken, want de beide consoles bieden je het neusje van de zalm. Sommige gamers maken een keuze op basis van de games die beschikbaar komen voor een console en sommige kijken toch naar het verschil in prijs. Ben je die-hard fan van Forza motorsport dan is je keuze snel gemaakt, maar  gamen je vrienden allemaal op het Playstation network tja… dan is een Xbox toch niet heel erg gezellig.

Met behulp van deze Infographic wordt het kiezen van je favoriete console misschien wat eenvoudiger, want de makers hebben de eigenschappen van beide producten tegenover elkaar gezet in “The Big Showdown”.

 

Xbox Ps4 Infographic Showdown

Infographic door: Xpango

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button