Beeld en geluid

Philips 9800: het nieuwe Ultra-HD-vlaggenschip met Android en 4-zijdig Ambilight

TP Vision is het eerste Europese tv-merk dat televisies met Android op de markt brengt. Het nieuwste model, de 65PUS9809, is niet alleen voorzien van Android, maar ook Ultra HD en Ambilight. Zelfs als je beeldmateriaal geen Ultra-HD resolutie heeft, dan zorg je toestel ervoor dat je toch in Ultra-HD kunt genieten door de geavanceerde upscaling

GoogleTM-gecertificeerde Android UHD TV

De Philips 65PUS9809 is gecertificeerd door GoogleTM: het AndroidTM-besturingssysteem is volledig geïntegreerd in de tv. Dit is een waardevolle aanvulling van de Smart TV-ervaring, omdat het toegang biedt tot alle apps, diensten en content in de Google Play Store, bovenop het reguliere Philips Smart TV-aanbod.

 Alles opgeschaald naar UHD-kwaliteit

Het 164 centimeter (65”) grote UHD-scherm beschikt over de ultieme beeldkwaliteit in Ultra HD. Zijn bekroonde Perfect Pixel Ultra HD-engine optimaliseert de beeldkwaliteit, wat messcherpe en gedetailleerde beelden met veel diepte en contrast oplevert.  De upscaling-functie van Philips, Ultra Resolution, zorgt ervoor dat niet-UHD-beelden zo gedetailleerd, helder en scherp worden weergegeven dat het lijkt alsof ze in Ultra HD-resolutie zijn opgenomen.

Subliem contrast met state-of-the-art dimmingtechnologie

Bright Pro stuwt het contrast plaatselijk op tot een lichtopbrengst die twee keer zo groot is als die van standaard LED-backlight technologie. Dit zorgt voor levensechte beelden met scherpere, heldere tinten, diep, fluweelachtig zwart en superieur contrast, bij dag- én nachtopnamen. Het Micro Dimming Premium optimaliseert het contrast nog verder wat zorgt voor het diepste zwart en helderste wit.

4-zijdig Ambilight vervolmaakt puur design

De Philips 65PUS9809 heeft een zeer slanke, antracietkleurige metalen rand rond het 164 centimeter metende  scherm. De tv rust op een speciaal ontworpen ‘edge’-voet.  Het strakke design, wordt afgemaakt met de lichtgloed die door het 4-zijdige Ambilight op de achterwand wordt geprojecteerd.

Draadloze subwoofer en fraai vormgegeven luidsprekers

De Philips 9800-serie is uitgerust met eersteklas akoestische versterking  voor een krachtige surround-soundsensatie. De bijgeleverde draadloze subwoofer – die subtiel uit het zicht kan worden geplaatst – zorgt voor levendig, natuurlijk en vol geluid. Dit maakt de 9800-serie tot een zeer compleet product.

De nieuwe 65PUS9809 wordt in het derde kwartaal van dit jaar op de markt verwacht. De adviesprijs is op dit moment nog niet bekend.

9800_Front_Crop_Land_v11-1024x723

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

2 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button