tech365
apple airpods

Parodie op Apple AirPods legt de vinger op de zere plek

Draadloos. Moeiteloos. Weergaloos. Dit is wat de AirPods volgens Apple zijn. Ze werden tijdens de keynote van deze maand voor het eerst getoond aan het publiek, samen met de nieuwe iPhone 7. Toch zijn er heel wat mensen sceptisch over. Ik kwam onderstaande video tegen en in deze parodie is duidelijk te zien hoe er door vele naar de AirPods wordt gekeken. Conan O’Brien maakte deze video in de stijl van de traditionele iPod reclames, echter zonder U2 natuurlijk.

De AirPods zijn vanaf volgende maand te koop. Voor €179 wil je er toch wel graag een tijd mee doen en ze niet na een weekje al kwijt zijn. Ik ben benieuwd naar de eerste ervaringen wanneer ze straks te koop zijn, maar ergens verwacht ik een enorme hoos kritiek.

Anyway, kijk zelf maar. Ik denk dat het aardig overeenkomst met de eerste gedachte die je had bij het zien van de AirPods.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen