Gadgets

De oplossing tegen het constant snoepen, de Candy Grabber!

Sommige mensen kunnen een snoeppot op het werk neerzetten, vullen met lekkers en dagenlang met rust laten. Ik kan dat dus niet. Gelukkig ben ik niet de enige en heb ik met een aantal collega’s gemerkt dat een zakje snoep dat op een bureau ligt niet bepaald een lange levensduur heeft. Het is gewoon te makkelijk om even te graaien. Voor iedereen die dit probleem ook heeft heb ik een geweldige oplossing, namelijk de Candy Grabber!

Het staat voor je neus en is makkelijk te pakken. Dat is eigenlijk het probleem. Natuurlijk zit er ook nog een element wilskracht in, maar dat is lastig en ingewikkeld dus zoeken we de oorzaak ergens anders (sleeeeecht). Door het een stuk lastiger te maken om in de snoeppot te kunnen graaien ben je toch eerder geneigd al het lekkers met rust te laten. Helemaal met de Candy Grabber. Of wordt het nu een sport om ze toch te pakken te krijgen?

CandyGrabber tech365 103

De Candy Grabber is een miniformaat grijpmachine. Je kent ze wel van de kermis. Die verschrikkelijke automaten waar je iedere keer net niet het pluche beest of spuuglelijke nep gouden horloge te pakken krijgt. En toch blijf je doorgaan. Het moet lukken! In dit geval zit er geen goedkope rommel in, maar je favoriete snoepgoed. Je kunt net als de kermis variant zelf de grijper besturen en op jacht gaan naar een lekkere toffee.

CandyGrabber tech365 105

Je activeert de Candy Grabber door een muntje erin te stoppen. Het kermismuziekje start en vanaf dat moment heb je de controle over de grijper door middel van drie kleine hendels. Je kunt hem van links naar rechts, van boven naar beneden en van voor naar achter bewegen. In tegenstelling tot de kermisvariant mag je hier net zo lang doorgaan tot de muziek stopt. Je hebt in totaal 75 seconden de tijd en je merk dat gedurende deze tijd het muziekje ineens sneller en nog zenuwachtiger begint te spelen. Snel, snel, snel! Stopt de muziek, dan stop ook de grijper en heb je gewoon dikke pech. Of eigenlijk geluk dat je niet weer aan het snoepen bent.

CandyGrabber tech365 104

Je kunt de Candy Grabber het beste vullen met licht snoep zoals toffees, lolly’s en meer van dit lekkere spul. Neem je iets zwaarder snoep, zoals bijvoorbeeld een mini Mars dan pakt de grijper hem niet op. Houdt er dus rekening mee dat je er niet alles zomaar in kunt gooien. Het gadget werkt op 3 x D-batterijen. Hier moet je zelf voor zorgen want er worden geen batterijen meegeleverd. Verder heb je eigenlijk niets nodig om aan de slag te gaan.

CandyGrabber tech365 101

De Candy Grabber heeft een tijdje hier in huis gestaan en is inmiddels de favoriete snoepdoos van mijn dochter. Heel stiekem vinden wij hem ook geweldig en ook iedereen die op bezoek komt gaat even een toffee proberen te scoren. Een enorm hoog fun gehalte dus. Binnenkort gaat de Candy Grabber zijn intreden doen op kantoor. Eens kijken hoe mijn collega’s omgaan met de drang voor een snoepje en de soms frustrerende weg om er uiteindelijk een te scoren. Misschien doe ik er wel goed aan om hem niet in de buurt van een raam te zetten dat open kan, of vast te plakken aan de ondergrond.

CandyGrabber tech365 102

Anyway, een leuk gadget voor thuis of op kantoor waarbij succes gegarandeerd is. Ik ga nog even een muntje besteden aan het scoren van een toffee als een traktatie voor het schrijven van deze blogpost. Je moet tenslotte jezelf zo af en toe een beloning geven. Nu maar hopen dat ik ook daadwerkelijk dat ding te pakken krijg.

CandyGrabber tech365 100

Pluspunten

  • Onwijs hoog fun gehalte.
  • Handig compact formaat.

Minpunten

  • Muziek had wel zachter gemogen.

Prijs en beschikbaarheid

Je kunt de Candy Grabber bestellen op de website van Coolgift voor een prijs van €29,95. Je moet wel zelf nog even zorgen voor de batterijen.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees onze disclaimer voor meer informatie.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button