Films & TV

Officiële website voor aankomende Jobs film gelanceerd

Vandaag is de officiële website voor de Jobs film samen met de filmposter gelanceerd. De film is gebaseerd op het leven van Steve Jobs tijdens zijn hobbelige weg naar succes met Apple.

De officiële Jobs film website biedt niet heel erg veel interessante informatie, maar voorziet vooral in een aantal Instagram foto’s, een trailer en diverse links naar Social Media sites voor promotie van de film.

De rol van Steve Jobs wordt gespeeld door de bekende Hollywood acteur Aston Kutcher. Het verhaal speelt zich af vanaf de tijd dat Steve stopte met school en geeft een indruk over de hobbelige weg naar succes voor Apple Computers. We zijn erg nieuwsgierig naar deze film die nog wel eens een aardige kaskraker kan worden. De film gaat op 5 september in premiere in de Nederlandse bioscopen en voor de Amerikanen al op 16 augustus. Vooralsnog moeten we het nog even doen met de trailer.

Jobs Filmposter

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button