Hardware

Nvidia komt met speciale Star Wars versies van haar Titan Xp videokaart

De nieuwe Star Wars films staat voor de deur. Het is nog even wachten en dan kunnen we zien hoe het het verhaal verder gaat nadat Luke Skywalker na jaren weer in beeld verscheen. Tot die tijd heb je nog genoeg vrije tijd om je pc eens onder handen te nemen. Wat dacht je van een upgrade naar een Star Wars Collectors Edition videokaart?

nvidia-geforce-titan-xp-star-wars-collectors-edition-jedi-order-packaging-photo-002

Met een dergelijke film draaien alle marketing machines op volle toeren. Ook Nvidia doet mee en komt met twee speciale versies van haar Titan Xp videokaart. Je moet natuurlijk wel wat te kiezen hebben. Sta je aan de kant van de Jedi Order, of ben je meer een Galactic Empire type?

nvidia-geforce-titan-xp-star-wars-collectors-edition-galactic-empire-photo-001

De Titan Xp is Nvidia’s meest krachtige videokaart die je op dit moment kunt krijgen. De specificaties van beide uitvoeringen zijn identiek, maar de looks verschillen absoluut. De Jedi versie is voorzien van groene led-verlichting en ziet er een beetje uit alsof hij een flinke strijd achter de rug heeft. De rode Galactic Empire-uitvoering heeft rode led-verlichting en strakke lijnen die we herkennen van het keizerrijk.

nvidia-geforce-titan-xp-star-wars-collectors-edition-jedi-order-photo-001

De prijs van deze collectors editions van de Titan Xp is niet duurder dan de normale versie van Nvidia. De eerste pre-orders kunnen morgen vanaf 15:00 Nederlandse tijd worden geplaatst. Wat de exacte prijs is euro’s is, is op dit moment nog niet bekend. Welke kant kies jij?

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button