Funny stuff

Nutscaping, daar moet je ballen voor hebben!

Hier is er weer één, zo’n nieuwe trend waarvan het eerste dat in je opkomt is: “WTF???”. Nog niet van gehoord? Ok, daar komt het dan: Nutscaping is een nieuwe trend onder mannen, waarbij de fotograaf zijn ballen onderdeel laat worden van het landschap. Zie het als een soort van selfie 2.o.

Toch is het echt waar, het is een aardig opkomende trend. Mocht je nou de drastische behoefte hebben om hier ook deel van uit te maken, dan kun je het volgende doen: Vind een prachtig landschap en draai je daarna om. Laat je broek zakken en buk voorover. Maak nu met je smartphone een foto van het landschap, waarbij je subtiel je kroonjuwelen in het beeld laat bungelen. Voila, je eerste resultaat van nutscaping.

Persoonlijk sla ik deze trend maar even over, maar voor een ieder die er helemaal in op wil gaan is er een speciale website vol met creatieve nutscapes.

nutscapes-men-are-taking-pictures-of-their-balls-in-front-of-beautiful-landscapes-2

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button