tech365
nikon key mission 360

Nikon zet stap in action cam markt met Key Mission 360

De markt voor 360 graden action cams is nog verre van verzadigd en slechts een enkel merk heeft hier een oplossing voor. Toch verschijnt er dit voorjaar een nieuw alternatief voor iedereen die op zoek is naar een dergelijke action cam. Niemand minder dan Nikon komt met een nieuw concept op de proppen tijden de CES in Las Vegas genaamd: Key Mission 360.

Een action cam met 360 graden opnamen is eigenlijk onwijs vet. Je mist niets van wat er gebeurd tijdens je een lekkere dag mountainbiken in het bos of een heftige sprong van een berg in je wingsuit. De Key Mission 360 is voorzien van niet een maar twee lenzen die beide 4k UHD-opnamen maken. De beeldprocessor plakt beide opnamen aan elkaar en levert je hiermee een geweldige 360 graden opname van jouw activiteit.

Heel vee details laat Nikon nog niet los over de Key Mission. Zo weten we eigenlijk alleen dat hij stof- en schokbestendig is, waterdicht tot 30 meter, en elektronisch zorgt voor vermindering van vibraties. Je kunt er niet alleen video’s mee maken maar ook gewoon foto’s. Bluetooth en Wi-Fi lijken volgens de afbeelding ook standaard aanwezig te zijn op de camera. Er is nog geen prijs bekend voor de Key Mission 360 maar dit kan niet lang meer duren. Naar verwachting is hij van het voorjaar al verkrijgbaar in de winkels.

nikon key mission 360

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen