tech365
Nikon D4s in Japan

Nikon lijkt topmodel D4s op 26 februari aan te kondigen

De echte Nikon freaks zagen hem al een aantal keer tijdens de Olympische spelen in Sochi voorbij komen, de langverwachte Nikon D4s. Het lijkt er nu op dat Nikon haar nieuwe topmodel op 25 februari zal aankondigen en wordt er gesproken over een persconferentie in sommige landen op 27 februari. Hoe dan ook, hij komt er aan! 

Er wordt druk gespeculeerd over de specificaties van de nieuwe D4s. Sommige websites, zoals Adorama, hebben ‘per ongeluk’ het artikel al voor korte tijd opgenomen in hun webshop. Er zijn specificaties getoond waarbij de D4s voorzien is van een 24 MP sensor, maar ook met de 16MP sensor die we kennen uit de D4.

Nikon D4s in Japan

Het aantal frames per seconden (fps) blijft wel gelijk op alle websites en zou naar verwachting dan ook 11 bedragen. Tijdens de Olympische spelen doken foto’s op van de nieuwe D4s. Het lijkt hier te gaan om fotografen die het model testen voor Nikon. Volgende week hopen we meer te kunnen vernemen van Nikon’s nieuwe topmodel. Om de concurrentie met de aankomende Canon 1dx mk2 aan te gaan, moet Nikon toch flink over de brug komen.

Foto: NikonRumors.com

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen