Gaming

Nieuwe Star Wars Battlefront op 17 november in de winkels

Dit jaar worden we niet alleen getrakteerd op een nieuwe Star Wars film, maar ook op een nieuwe bijbehorende actiegame. Onder de naam Star Wars Battlefront wordt de nieuwe game uitgebracht en zorgt hiermee weer voor vernieuwing van de oorspronkelijke serie. 

Vette graphics en lekker veel actie is wat de nieuwe game je moet gaan bieden. Achter de ontwikkeling van de game staat de studio DICE, die we kennen van Battlefield. Deze mannen en vrouwen zijn geen vreemden als het gaat om een goede game. De gameplay is een mix van first- en third-person gameplay en loodst je langs een aantal van de welbekende locaties uit de Star Wars Trilogie.

De game zal beschikbaar zijn op de Xbox One, PS4 en de PC op 17 november van dit jaar. Om je alvast een beetje warm te laten lopen, hebben we hier een trailer voor je met beelden uit de game. Geloof me, die beelden zijn vet!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button