Automotive

Nieuwe foto’s van de BMW i8 uitgelekt

Met de Frankfurt Motor Show in aantocht komt de introductie van de nieuwe elektrische BMW i8 steeds dichterbij. Toch “lekte” er nog een drietal foto’s uit van de nieuwe bolide die net genoeg verhullen om een goed beeld te krijgen van BMW’s nieuwe trots.

Het was even stil omtrent de BMW i8 en nu de introductiedatum van 10 september in beeld komt lekt er toevallig weer wat informatie in de vorm van een drietal foto’s. Op de nieuwe foto’s is een interessante dwarsdoorsnede van het de i8 te zien waarbij een aantal aspecten van het voertuig goed naar voren komen. We zien dat BMW heeft gekozen voor het plaatsen van de accu’s in de chassis tunnel tussen de zitplaatsen en de 1,5 liter turbo motor achter in het voertuig.

We krijgen door de foto’s ook een kijkje binnenin de elektrische sportwagen en worden getrakteerd op een typische BMW interieur met een hightech tintje. De glooiende lijnen van het dashboard vinden gelijkenis met de buitenkant van de i8, maar verder is het ook niet heel erg bijzonder.

Verdere informatie over BMW’s elektrische i8 is nog niet beschikbaar en zal na de officiële onthulling van het voertuig in Frankfurt beschikbaar komen. Tot die tijd hebben we uiteraard de foto’s en een video voor je.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button