tech365
FeiyuTech Vimble 2

Nieuwe FeiyuTech Vimble 2 combineert smartphone gimbal en selfiestick

Een handheld stabilizer voor je smartphone is ideaal. Een selfiestick voor op vakantie, tja… best handig ook. Maar om nu beide mee te nemen is dan weer niet handig. Tenzij je er eentje neemt van FeiyuTech. Die kan het simpelweg allebei!

De eerste keer dat ik in aanraking kwam met FeiyuTech was met de a2000 DSLR gimbal. Een erg handig apparaat dat in staat was om een zwarte DSLR te stabiliseren. Op dit moment is blogger Patrick bezig met de smartphone gimbal voor een review. Maar het merk gaat lekker door en lanceert tijdens de CES haar nieuwste lid van de familie, de Vimble 2.

Waarom zou je kiezen tussen een gimbal en een selfiestick? Bij FeiyuTech vinden ze dat niet handig en fuseren ze beide producten in de Vimble 2. Het is een handige gimbal voor je smartphone, die je uit kunt schuiven tot een selfiestick. Maar wel eentje waarbij je je smartphone kunt blijven besturen. Beetje kantelen, beetje draaien en je maakt zo de perfecte foto. In de speciale app van FeiyuTech is ook een nieuwe Hyperlaps modus ingebouwd en object tracking stand.

Waarschijnlijk hebben we hem binnen niet al te lange tijd op de tafel liggen voor een review. Wat ons betreft de ideale metgezel voor bijvoorbeeld een leuke stedentrip. Hij is verkrijgbaar in de kleuren: zilver, roze en zwart. Wat hij gaat kosten en wat de releasedatum is weten we helaas op dit moment nog niet.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen