tech365
samsung-galaxy-s8

Nieuwe Android-telefoon; wat is de beste keus?

Op zoek naar een nieuwe Android-smartphone en wil je er graag een tijdje mee vooruit kunnen? Dan kunnen wij je wel verder helpen.

Het zoeken van een nieuwe telefoon was al niet makkelijk, maar het wordt alleen maar moeilijker doordat het aanbod zo enorm groot is. Binnen de zee aan smartphones is het niet gemakkelijk om een keuze te maken. Je wil natuurlijk zo lang mogelijk met een nieuwe telefoon doen, daarom is het zaak om een zo nieuw mogelijk toestel te nemen. Deze worden namelijk langer voorzien van beveiligingsupdates en andere ondersteuning. De Samsung Galaxy S8 is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van vrijwel alles en dit toestel beantwoord de vraag dan ook goed.

Wat krijg je bij de Galaxy S8?

Nieuwer en sneller wordt het niet dan de Galaxy S8. Het toestel heeft lang op zich laten wachten maar dat is het zeker waard geweest. De S8 heeft een enorm 5.8 inch gebogen scherm, maar omdat het scherm bijna de hele voorkant van het toestel beslaat is het toestel toch niet zo mega groot is. Daarnaast is de Galaxy S8 ook razendsnel en eigenlijk niet te vergelijken met andere smartphones. De S8 is ook nog eens uitgerust met een goede camera waardoor je op vakantie geen los fototoestel meer mee hoeft te nemen.

Is er een goedkoper alternatief?

Het enige minpunt aan de Samsung Galaxy S8 is het prijskaartje. Voor €800 krijg je wel heel wat smartphone terug maar wat nou als je niet zo veel wil uitgeven aan een nieuwe telefoon maar je er wel vanalles mee wil kunnen? Dan dragen we graag een alternatief aan: de Huawei P10 Lite. Voor de P10 Lite ben je minder dan de helft kwijt en dan heb je nog steeds een goedwerkende nieuwe telefoon. De P10 Lite heeft een vlotte processor en maar liefst 4 GB aan werkgeheugen. Daarmee is multitasken geen probleem voor de Huawei P10 Lite.

De P10 Lite heeft een stevige behuizing en is goed beveiligd door de vingerafdrukscanner die zich op de achterkant van het toestel bevindt. Hoewel de camera niet zo goed is als die van de Samsung Galaxy S8 maakt de Huawei P10 Lite nog steeds hele mooie foto’s. Een ander bijkomend voordeel van de P10 Lite is dat het scherm, en daarmee het toestel, een slagje kleiner is dan die van de Galaxy S8 en de P10 Lite past daarmee wel normaal in je broekzak.

Eindoordeel

De Samsung Galaxy S8 en de Huawei P10 Lite zijn twee heel verschillende smartphones maar staan er beide goed voor. Als je de allerbeste smartphone van het moment wil en daar ook een flinke tijd mee vooruit wil dan is de S8 een erg goede keus met een stevige prijskaart. Wil je net zo lang met een smartphone doen die misschien iets minder krachtig is en een iets mindere camera heeft maar ook een wat minder grote impact op je portemonnee dan is de Huawei P10 Lite een uitstekende keus.

 

Dit is een advertorial geschreven door GSMinfo

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Heb jij een passie voor tech en vind je het leuk om hierover te schrijven? Dan zoeken wij jou!
[disqus-latest]