tech365
Adobe Photoshop CC Surface Pro 3

Nieuwe Adobe Photoshop CC is geoptimaliseerd voor Microsoft’s Surface Pro 3

Op het launch event van Microsoft voor haar nieuwe Surface Pro 3 tablet, werd ook de nieuwe touch-geoptimaliseerde versie van Photoshop CC gedemonstreerd door Adobe. Met deze nieuwe versie krijgen gebruikers een verbeterde interface en de mogelijkheid tot het eenvoudig zoom met je vingers. 

Photoshop CC was al beschikbaar op de Surface  Pro en Surface Pro 2, maar hier waren de touchscreen functionaliteit zeer beperkt. In de nieuwe versie van Photoshop CC voor de Surface Pro krijg je eindelijk de kracht die je verwacht van een tablet binnen Photoshop. Door de iconen in de interface van Photoshop CC 200% groter te maken, is het nu eenvoudiger om functies te selecteren op de touchscreen. Ook het roteren en in- en uitzoomen van afbeeldingen is nu mogelijk met eenvoudige handgebaren.

Adobe brengt met Photoshop CC één van de eerste geoptimaliseerde applicaties op de mark voor de Surface Pro 3. Op dit moment is namelijk zelf Microsoft Office nog niet beschikbaar als touch-geoptimaliseerde applicatie voor de tablet. Gezien de onlangs verschenen versie van Office voor de iPad, zal een Surface Pro 3 versie niet lang uitblijven.

Adobe Photoshop CC Surface Pro 3

 

Foto: Mashable

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen