tech365
WD Red 10TB schijven

Nieuwe 10TB Western Digital RED NAS schijven nu verkrijgbaar

Des te meer ruimte je hebt op je NAS, des te meer bewaar je aan data. Zo werkt het met je zolder, de garage en met je NAS is het echt niet anders. Gelukkig kun je de schijven van je NAS vervangen als je ruimte te kort komt. De nieuwe Western Digital (WD) 10TB RED schijven maakt het uitbreiden in ieder geval een stuk makkelijker.

Schijven met een grootte van 10TB zijn niet nieuw. Verschillende merken hebben ze al een tijdje op de markt waaronder WD zelf. Toch was er nog geen variant in de RED serie. Het maximale dat WD je kon bieden was 8TB. De nieuwe schijven zijn geoptimaliseerd om minder stroom te verbruiken dan normale schijven en hiermee vooral de warmteproductie in je NAS te verminderen. Dit alles om de betrouwbaarheid van je NAS en schijven te verhogen. Je krijgt ook standaard 3 jaar garantie op de normale RED en 5 jaar op de RED Pro.

Het is ideaal dat de grote schijven je de mogelijkheid bieden om je beschikbare opslagruimte te vergroten. Wel zijn de 10TB WD RED schijven duurder dan andere varianten. Dit is niet nieuw maar wordt vaak vergeten. Je betaald voor de nieuwe 10TB RED €439,- en voor de Pro €479,-. Beide modellen verschijnen binnenkort in de winkels.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen