tech365
iphone-8-concept

Nieuw uitgelekte illustratie van iPhone 8 laat duidelijk een volledig scherm zien

Nog maar een aantal weken te gaan voordat we het echt helemaal zeker weten. De look and feel van de nieuwe iPhone 8. Of hij echt die naam krijgt is nog onzeker. Maar voor nu noemen het nieuwe model gewoon lekker zo. In een nieuw uitgelekte illustratie is duidelijk te zien hoe het nieuwe toestel een scherm zonder randen heeft. Precies wat we al die tijd al dachten. 

De uitgelekte afbeelding laat zien hoe je een simkaart plaatst in het toestel. Het lijkt op de handleiding die je normaal bij je iPhone krijgt. De illustratie werd op Weibo geplaatst via Slashleaks. De illustratie laat duidelijk zien dat het formaat van het scherm bijna het volledige oppervlak van het toestel bedekt. De enige uitsparing vind je aan de bovenkant waar de speaker voor het bellen en de   camera met sensoren is geplaatst.

Of de afbeelding echt afkomstig is van de nieuwe verpakking weten we natuurlijk nooit zeker. Je kunt de versie van de iPhone 7 nemen en met wat vlieg en stuntwerk in Photoshop een iPhone 8 maken. Ach, het blijft altijd leuk om de puzzelstukjes bij elkaar te rapen.

iPhone 8 leak volledig scherm

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen