Films & TV

Netflix gaat geanimeerde serie van Castlevania uitgeven

Als je vroeger als kind de troste bezitter van een NES was, dan kende je de populaire game Castlevania wel. De avonturen van vampierenjager Simon Belmont stonden garant voor uren speelplezier terwijl je het opnam tegen een legio aan duistere figuren. Leuk zo’n throwback naar vroeger, maar dat is toch geen nieuws? Mwaah, toch wel een beetje. En dit alles dankzij Netflix.

Het klinkt misschien niet logisch: Castlevania en Netflix. Toch is het helemaal niet zo gek als je zult denken. Netflix gaat namelijk een geanimeerde serie van Castlevania uitgeven geproduceerd door Adi Shankar (The Grey, Dredd). Het mooiste aan dit alles is dat je er ook niet eens lang op hoeft te wachten. Dit jaar komt het eerste seizoen al op Netflix en Shankar heeft ook al bevestigd dat het tweede seizoen in 2018 zal verschijnen. Simon kan dus weer naar hartelust de strijd met Dracula aangaan, net zoals vroegah!

 

Helaas is er nog geen officiële trailer beschikbaar van de serie. Om je toch een beetje in de sfeer te krijgen heeft IGN nog een leuke compilatie van de ouderwetse games gemaakt.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button