tech365

Neem een kijkje in het hoofdkantoor van Spotify in New York

OfficeSnapshots biedt ons een kijkje in het hoofdkantoor van Spotify, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor een groot aandeel in de online muziek streaming. In New York bewoont Spotify een fors kantoorpand met een erg open structuur. Waar veel bedrijven een interieurinrichter inhuren voor inrichten van het kantoor, heeft Spotify er voor gekozen om het door de medewerkers zelf in te richten.

Van binnen is het pand verdeeld in één enorme ruimte, met langs de zijden –enkel gescheiden door een glazen wand- enkele grote teamruimtes. Iedere teamruimte grenst aan een casual ruimte waardoor de teams onderling goed communiceren kunnen, maar elkaar geen overlast bezorgen.

Opvallend aan de inrichting is het overweldigende gebruik van de basiskleuren grijs en wit, met vrij veel kleurrijke accessoires. Misschien nog opvallender zijn de felgekleurde comicbook-achtige muurschilderingen die het geheel van klinisch omtoveren naar casual. De inrichting oogt op het eerste gezicht open, industrieel en modern. Wanneer je echter verder kijkt is de spiraaltrap een authentieke eyecatcher in het geheel.

Eerder zagen we al prachtige beelden van het vernieuwde hoofdkantoor van Google in London en het Meraki-Cisco hoofdkantoor in San Francisco.

Spotify-77-700x467

Spotify-84-700x467

Spotify-38-700x1048

Freddy

Freddy is naast een IT Professional bij een overkoepelende zorginstelling en recreatief wielrenner, tevens een enorme liefhebber van stijlvol ingerichte kantoorgebouwen.

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen