tech365
SteelSeries Qck Prism setup

Een muismat die je gewoon wilt hebben omdat hij simpelweg vet is!

Iedereen kent die saaie muismatten wel. Die dingen die je vroeger op ieder bureau zag liggen in het zwart of grijs. En als je een beetje gelukt had dan stond er een reclame afbeelding op. Nee, niet iets om over naar huis te schrijven. Als je dan toch een muismat wilt en ook nog een beetje van gamen houdt dan moet je echt deze vette Qck Prism muismat van SteelSeries hebben.

Als gamer stel je wat meer eisen aan een muismat dan wanneer je zomaar wat aan het surfen bent. De muismat mag de beweging niet teveel remmen maar moet wel goed glijden. En ook het oppervlak moet goed kunnen omgaan met je favoriete muis. Oh en het oppervlak moet zacht zijn. Of heb je liever hard? Weetje, het maakt met de Qck Prism helemaal niet uit wat je voorkeur is want je kunt hem gewoon omdraaien. Geniaal toch?

SteelSeries Qck Prism 02

 

Je hebt een kant met een zacht katoen oppervlak en een kant gebaseerd op een harde polymeer. Afhankelijk van je voorkeur of wat je aan het doen bent achter je computer kun je de muismat gewoon omdraaien. Om het helemaal af te maken zit er een mooie rand omheen die voorzien is van RGB-leds met 12 afzonderlijke zones. Hij werkt samen met de Prism Sync en GameSense Lighting software van SteelSeries. Hiermee is het mogelijk om de kleur van je muismat volledig aan te passen aan je andere Prism-apparaten of op basis van gebeurtenissen in je favoriete game. Stel je wordt tijdens een rondje Battefield geraakt dan kun je het zo instellen dat je muismat rood kleurt. Hoe vet is dat! Ze hebben bij SteelSeries zelfs rekening gehouden met de plaatsing van de kabel aan de muismat. Die zit namelijk aan de linkerkant bevestigd zodat hij je niet kan storen tijdens het gamen.

SteelSeries Qck Prism

Je moet wel alvast een stukje van je vakantiegeld even uit je portemonnee schudden want hij is niet goedkoop. Je mag €74,99 neerleggen voor dit toffe stukje hardware.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen