tech365
737e9857-0f12-4d38-8307-793da4c3b010.jpg@!1200

Dit zijn de mooiste dronefoto’s van 2017

Drone-ontwikkelaar DJI verloot ieder jaar prijzen voor de mooiste foto’s gemaakt met haar drones. Onlangs maakte het merk bekend wie de winnaars zijn van 2017. Een must see waar je even de tijd voor moet nemen! 

Het zijn niet zomaar kiekjes met een drone die worden geselecteerd. DJI kiest uit meer dan 40.000 deelnemers diegene die de meest schitterende beelden heeft weten vast te leggen. En daar is geen woord van gelogen. De winnaar van de hoofdprijs is Florian Ledoux, met zijn inzending “Above the Polar Bear”. Een heus kunstwerk! Ledoux maakte de foto met zijn DJI Phantom 4 Pro en won hiermee een Nikon D850, DJI Inspire 2 en een iPhone X. Geen misselijke prijs, als je het mij vraagt. Na het zien van de foto kun je wel begrijpen waarom Ledoux zichzelf winnaar mocht noemen.

Above the Polar Bear, Florian Ledoux
Above the Polar Bear, Florian Ledoux, overall winnaar

DJI startte de SkyPixel community zo’n drie jaar geleden. Hier kunnen liefhebbers van drones naar hartelust hun foto’s en video’s delen en van elkaar leren. De SkyPixel competitie van DJI is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest spraakmakende competities op dit vlak. Deelnemers kunnen in drie verschillende categorieën hun foto’s posten en deelnemen aan de competitie. Dit zijn: landschap, story en portret. De enige voorwaarde is wel dat de foto in 2017 moet zijn genomen en een luchtfoto is. Voor nu genoeg getypt, het is tijd om te genieten van deze prachtige beelden!

c232c79f-c977-4ac8-8961-53830850a57f.jpg@!1200
Sun’s Up, Nets Out. Zay Yar Lin, Eerste prijs landschap

 

Petra Leary, Balmoral Ball, eerste prijs portret

 

在那片更高的天空, “大地之殇”——人造自然启示录(组照18-1, Eerste prijs Story

Je kunt alle prijswinnaar vinden op de SkyPixel Community website van DJI. Ga lekker relaxed zitten, zet een muziekje op, en geniet van de waanzinnig mooie foto’s van de deelnemers.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen