Gezondheid en fitness

Mio introduceert compacte Cyclo 200 fietsnavigatie

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar navigatiesystemen voor op je fiets. Er zijn verschillende merken die in dit segment een product hebben gelanceerd, maar vaak is de prijs de remmende factor. Mio is zeker geen onbekende als het gaat om fietsnavigatie en zelfs met een scherpe prijs. Vandaag introduceert het bedrijf haar nieuwste product voor de fanatieke fietser; De Mio Cyclo 200. Een scherp geprijsde fietsnavigatie in een handig compact formaat.

Tijdens Eurobike, de grootste beurs op het gebied van fietsen en accessoires in Europa, introduceert Mio de Cyclo 200. Ten opzichte van de andere modellen, de Cyclo 315 en 505, is dit model een wat eenvoudiger en compacter. Hij is slechts 68mm breed, 18,6 mm dik, 114,3 mm lang en doet enkel dienst als fietscomputer en navigatie. Je kunt hier echter geen aanvullende sensoren meer op aansluiten. Je krijgt wel gewoon de bekende grote knoppen in beeld die je kunt bedienen via het handige touchscreen.

De Cyclo 200 heeft volgens Mio een accuduur van 10 uur en kan via een USB-lader worden opgeladen. Hij is IPX5 gecertificeerd, wat inhoud dat hij bestendig is tegen spatwater en regen. Dompel hem niet onder in het water, want dat gaat hij niet leuk vinden. Je kunt naast de standaard kaarten ook gewoon gebruik maken van Open Street Maps (OSM), net als bij zijn grotere broertjes.

Op dit moment heb ik de Mio Cyclo gemonteerd op mijn nieuwe Sensa racefiets en wacht ik tot het weer een beetje meezit voor een lekker rit. Binnenkort kun je mijn ervaringen met de Cyclo 200 lezen op ons blog.

Prijs en beschikbaarheid

De Mio Cyclo 200 is  per direct beschikbaar voor een consumentenprijs van €179,99 en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde OpenStreetMaps van West-Europa.
Mio_Cyclo200

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button