tech365
Microsoft Virtual Academy - eLearning

Microsoft Virtual Academy: Gratis online training en examen voor 74-409

Microsoft heeft een een mooie aanbieding voor cursisten die het 74-409 examen,  Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center, willen afnemen. Het cursusmateriaal is online te verkrijgen en door middel van elearning te volgen op de Microsoft Virtual Academy en bij het succesvol afronden van de course ontvang je een voucher voor een gratis examen bij Prometric.

De gratis course kun je volgen in je eigen tempo, dit is natuurlijk erg prettig echter zit er voor het examen een kleine stok achter de deur. De vouchers voor een gratis examen zijn beperkt beschikbaar en moeten voor 30 juni 2014 zijn gebruikt. Wees er dus snel bij en wacht niet te lang met het plannen van je examen bij het ontvangen van de voucher.

Bij het succesvol afronden van het examen 74-409 krijg je een certificaat voor Microsoft Specialist: Server Virtualization with Windows Server Hyper-V and System Center.

De online course kun je vinden op de Microsoft Virtual Academy en aanvullende informatie over het examen is beschreven op de Microsoft learning pagina voor 70-409.

Microsoft Virtual Academy - eLearning

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

reactie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 • Opstaan toch wat zenuwachtig voor dit nieuwe microsoft examen.

  Voorbereid middels MS Virtual Academy , en wat handson ervaring met hyper-v.

  Het lezen van blogs en technet artikelen, ik verwachtte een examen waar de nadruk zou worden gelegd op de nieuwe features in hyper-v .

  Gelukkig bleek dit ook zo te ziijn.

  Het examen heeft me al met al een klein uurtje gekost , zo een 55 vragen.

  Wat simpele , wat moeilijkere .

  Uiteindelijk met 800pts geslaagd.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen