World Wide Web

Microsoft vergroot OneDrive opslagruimte voor iPhone bezitters (en de rest)

Als gebruiker van Microsoft’s OneDrive krijg je standaard 15GB opslagruimte. Hier kun je een hoop in kwijt, maar wat nu als je echt meer ruimte nodig hebt, maar geen zin hebt om te gaan betalen? Geen nood, want Microsoft komt nu met een hele mooie deal voor smartphone bezitters. Stel je toestel zo in dat je foto’s direct worden opgeslagen op OneDrive en je krijgt gratis een dubbele hoeveelheid opslagruimte ter beschikking, 30GB dus! 

Het maakt niet uit of je een nieuwe gebruiker bent van OneDrive of dat je hier al langer gebruik van maakt. De actie is voor iedereen, maar alleen als je voor het einde van de maand even regelt dat je foto’s automatische worden opgeslagen op op je OneDrive. Wil je dit liever niet op je smartphone, dan is het zelfs voldoende om het in te stellen op je Windows pc.

Microsoft haakt op deze wijze in op de kritiek van veel iPhone gebruikers die tegen ruimtegebrek aanlopen voor ze willen upgraden naar iOS 8. Door het gebruik van de OneNote Camera Roll functie worden de foto’s direct opgeslagen naar je OneDrive account en is dit in ieder geval niet de reden dat je iPhone geen ruimte meer vrij heeft.  Kleine moeite voor 100% extra opslagruimte op je OneDrive, dit kun je gewoonweg niet laten glippen.

Microsoft OneDrive logo

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button