tech365
Sea Twitter

Microsoft Office blog gehackt door Syrian Electronic Army

Het zit Microsoft ook niet mee de laatste tijd, want verschillende blogs en twitter accounts zijn al gehackt door het Syrian Electronic Army (SEA). Maandagavond was het wederom raak en zoals door het SEA beloofd was nu de beurt aan de pas vernieuwde Microsoft Office blog.

Het SEA is bekend om zijn geavanceerde phising aanvallen en is de laatste regelmatig verantwoordelijk voor het hacken van Twitter accounts en mailboxen van medewerkers bij grote bedrijven. Eerder was Microsoft al slachtoffer van deze aanvallen waarbij het officiële Twitter account van Microsoft News, Xbox support en Skype werd overgenomen. Later volgde ook de officiële blogs van Microsoft en Skype.

Sea Twitter

Microsoft vernieuwde fanatiek het design van haar Office blog en niet lang hierna sloeg het noodlot al toe. Het SEA plaatste het bewijsmateriaal van de hack op hun Twitter account met de titel “Hacked by the Syrian Electronic Army”. Ook haalde ze nog even uit naar Microsoft:

Changing the CMS will not help you if your employees are hacked and they don’t know about that.

Microsoft Office blog gehackt door het Syrian Electronic Army 2

Microsoft Office blog gehackt door het Syrian Electronic Army 1

 

Screenshots: The Hacker News

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen