Mobile

Microsoft Lumia 435: meest betaalbare Lumia tot nu toe

Wie dacht dat de Lumia 535 onderaan de productladder stond bij Microsoft zit er flink naast. Vandaag maakt het bedrijf namelijk bekend dat de Lumia 435 eraan zit te komen. De 435 is het eerste model uit de 400-serie die garant staat voor betaalbare toestellen.Microsoft introduceert de Lumia 435 eind februari in Nederland. Ondanks dat het om een budgetmodel gaat krijg je nog steeds de welkende mogelijkheden van Windows Phone 8.1. Of het nu gaat om het lezen van je e-mail, het bekijken van Office documenten of de gratis wereldwijde navigatie, de Lumia 435 heeft het.

Het toestel is voorzien van een 4″ WVGA lcd scherm met een resolutie van 800 x 480 en mulitpoint-touchscreen. Ten opzichte van de Lumia 535 is het scherm dus een hele inch kleiner. Onder de kap is de Lumia 435 uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 200 dual-core processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz. Verder vinden we er 1GB RAM, 8GB interne opslag en een Micro-SD slot voor maximaal 128GB extra opslagruimte. Het toestel heeft een 2 MP camera zonder flits aan de achterzijden en beschikt verder over Bluetooth 4.0 en Wi-Fi (2,4GHz b/g/n).

Standaard wordt de 435 voorzien van Windows Phone 8.1 Denim en krijg je ook gratis 15GB opslagruimte op Microsoft cloud opslagdienst OneDrive ter beschikking.

Prijs en beschikbaarheid

Naar verwachting is de Lumia 435 eind februari in Nederland verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De consumentenadviesprijs is 59 euro voor een prepaidpakket en 79 euro voor een los toestel.

Lumia-435

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button