tech365
Microsoft All-in-One keyboard

Microsoft brengt draadloos toetsenbord op de markt speciaal voor Smart TV’s

Microsoft richt zich over het algemeen niet op de markt van de Smart TV’s, maar in de huidige markt ziet het bedrijf toch ruimte voor een speciaal toetsenbord.  Het All-In-One toetsenbord is draadloos en zelfs voorzien van een handige touchpad, waardoor een losse muis op je salontafel niet meer nodig is. 

Microsoft All-in-One keyboard 02

Het toetsenbord is niet alleen geschikt voor de Smart TV’s maar ook de Xbox console is hiermee te bedienen. Ideaal voor het sturen van een chat-bericht of het invoeren van je naam bij een spel. Het on-screen toetsenbord is hier nu niet bepaald een zaligmakende oplossing voor. Microsoft heeft veel aandacht besteed aan het ontwerp, zodat het comfortabel gebruikt kan worden in de woonkamer. Het apparaat is gemaakt van een materiaal dat goed tegen een stootje kan en zelfs een glas water vormt geen bedreiging.

Microsoft gaat met dit toetsenbord de strijd aan met Logitech die eerder deze maand haar nieuwe K830 draadloze toetsenbord aan. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Het nieuwe toetsenbord wordt 23 april in de winkels verwacht voor een adviesprijs van €39,99.

Microsoft All-in-One keyboard

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen