Apps en software

MEGA iOS app na update ook voorzien van photosync

De populaire veilige cloud-dienst MEGA heeft een update van haar iOS app uitgebracht. In de nieuwe versie van de app is het vanaf nu ook mogelijk om automatisch nieuwe afbeeldingen op je Apple smartphone te synchroniseren naar je MEGA account. 

Een vergelijkbare optie was er al met de mobiele apps van bijvoorbeeld Dropbox, maar nu heeft ook MEGA deze mogelijkheid beschikbaar. Een nieuwe foto maken met je toestel zorgt er voor dat de foto op de het toestel zelf, maar ook direct wordt opgeslagen op je MEGA account. Gelukkig heb je hierbij een aantal optie die je in kunt stellen voor de situaties waarbij je dit wilt laten gebeuren. Je kunt configureren of je de synchronisatie alleen plaats wil laten vinden als je een Wi-Fi verbinding hebt, of misschien wel in alle gevallen.

Ook is het mogelijk om een pincode van 4 cijfer in te stellen, zodat je opgeslagen data automatisch wordt vernietigd als er tien keer foutief wordt aangemeld. Hiermee zijn je persoonlijk foto’s veilig voor nieuwsgierige huisgenoten of familieleden.

Je kunt zeggen wat je wilt van de MEGA dienst, maar dat ze hun afspraken nakomen is wel een feit. Eerder werd al aangekondigd dat er een update zou verschijnen voor de iOS gebruikers. Heb je de app nog niet? Dan kun je deze hier downloaden.

mega cloud photosync

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button