tech365
new-business-intel-mcafee-300x240

McAfee: Hoe kan je geavanceerde aanvallen op je netwerk tegenhouden?

Beveiliging van je netwerk, we weten allemaal dat het belangrijk is, maar toch zijn veel bedrijven die in praktijk toch kwetsbaarder zijn dan dat ze denken. Maar wat als kwaadwillende daadwerkelijk toegang krijgen tot het netwerk, of een uitbraak van malware het netwerk onderuit haalt. Wat heeft dit dan voor consequenties voor de bedrijfsvoering? 

In een gratis webinar gaat beveiligingsbedrijf McAfee dieper in op de gevaren die er zijn op het gebied van het veiligheid van je bedrijfsnetwerk. Ook wordt er gekeken naar de methodes die worden gebruikt door kwaadwillende en welke technieken en producten er beschikbaar zijn om je hier tegen te wapenen.

Wil je meer weten over het tegenhouden van geavanceerde aanvallen op je bedrijfsnetwerk, meld je dan gratis aan op voor het McAfee webinar. Het webinar wordt woensdag 16 april gehouden om 15:00.

 

 

new-business-intel-mcafee-300x240

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen