Security

McAfee lanceert gratis mobiele beveiligingssoftware voor consumenten

Het Mobile World Congress is in volle gang en dit is een perfecte gelegenheid voor McAfee om haar nieuwe gratis mobiele beveiligingssoftware te lanceren. De gratis software is beschikbaar voor gebruikers van Android- en iOS- apparaten.

De dreigingen op mobiele platformen nemen steeds meer toe en consumenten onderschatten het gevaar dat dit met zich meebrengt. Een voorbeeld hiervan is de enorme toename in kwaadwillende malware voor mobiele apparaten die uit zijn op bankgegevens en wachtwoorden. Het gratis aanbieden van de McAfee beveiligingssoftware voor deze mobiele apparaten is onderdeel van Intels visie op gratis mobiele beveiliging.

De gratis versie van McAfee Mobile Security bevat onder andere verbeterde privacy-functies, nieuwe Wi-Fi bescherming en ondersteuning voor Intel Device Protection Technology. De McAfee Mobile Security software beschikbaar in 30 verschillende talen.

Hoe veilig je toestel is, hangt nog steeds af van de manier waarop je er gebruik van maakt. Om je als nietsvermoedende gebruiker toch beter te beveiligen, heeft McAfee een aantal belangrijke functies ondergebracht in het Mobile Security pakket. De software voorkomt inbreuk op privacy beschermt tegen dataverlies en identiteitsdiefstal, en biedt functies die helpen bij verlies of diefstal van het toestel. Verder biedt het beveiligingsfuncties op het gebied van antivirus, app-bescherming, web beveiliging en het filteren van telefoongesprekken en Sms-berichten. McAfee Mobile Security heeft in de meest recente test van AV-Test een detectiescore van 100% behaald en kreeg daarmee een topnotering onder de 30 deelnemende leveranciers aan deze onafhankelijke effectiviteitstest.

De gratis versie van McAfee Mobile Security voor Android is beschikbaar in de Google Play Store. De versie voor iOS kun je in de Apple App Store vinden.

McAfee Mobile Security - gratis mobiele beveiligingssoftware

 

 

 

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button