Films & TV

Marvel’s Black Panther film krijgt absoluut een vervolg

Marvel Studio’s Kevin Freige heeft laten weten een tweede deel van Black Pather uit te brengen, tijdens een interview met Entertainment Weekly. Wie de film heeft gezien staat er denk ik niet van te kijken, maar wat mij betreft is ook deze film weer meer dan welkom.

Ik was een beetje sceptisch bij het zien van de trailer. Is het niet wat futuristisch? Toch heb ik in de bioscoop zitten smullen van de uitgebreide verhaallijn. Het was geen korte film, maar er was geen moment dat ik mij verveelde. Dat er een tweede deel komt was eigenlijk geen verassing. Maar het is altijd fijn als het ook daadwerkelijk wordt bevestigt. Het eerste deel is wat je noemt een echte kaskraker. De film leverde maar liefst $22 miljoen dollar op in China tijdens de eerste dag dat hij te zien was. De mijlpaal van $1 miljard dollar is hij reeds voorbij.

Wat er in het tweede deel gaat gebeuren is nog niet bekend gemaakt, evenals wanneer hij uitgebracht gaat worden. Volgens Feige is er bij het bedenken van het eerste deel ook al gebrainstormd over de verhaallijn van het vervolg. Voorlopig draait Black Panther nog in de bioscoop en moet je hem zeker checken als je dit nog niet gedaan hebt. Dikke aanrader!

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button