Gaming

Mario64 spelen in je browser, ja dat kan gewoon

Mario64 werd door Nintendo gelanceerd en de wereld maakte kennis met deze legendarische game, maar dan in 3D. Iedereen die de game vroeger speelde kan zich de uren plezier nog wel herinneren. Vandaag de dag zijn er veel mogelijkheden om deze oude retro games te spelen, zo ook Mario64,

“Die mogelijkheid is er al jaren…”, terechte opmerking. Je kan Mario64 al jaren spelen door middel van een emulator of in je browser. In het eerste geval moet je zelf wat knutselen om het werkend te krijgen, dit is niet voor iedereen even handig. Mario64 in je browser is echt ideaal. Je hoeft er namelijk niets voor te doen.

Kudo’s voor degene die de volledige game in een browser sessie heeft kunnen rammen. Want laten we even terugkijken, hier had je vroeger een dikke console voor nodig zoals de Nintendo 64. De vraag is wel hoelang de website nog uit de klauwen van Nintendo blijft, aangezien zij dit soort websites niet leuk vinden.

Retro Mario64 kan je eenvoudig in je browser spelen via deze link. Het is zelfs mogelijk om je voortgang op te slaan in de game.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button