tech365

Maak zelf 360-graden foto’s en video’s met de nieuwe RICOH THETA S

RICOH komt dit jaar tijdens de IFA opnieuw met een sferische camera in de proppen. De nieuwste telg van de familie heet de THETA S en is nog beter in staat om hoog resolutiefoto’s vast te leggen, zelfs bij slecht licht omstandigheden.

Het is eigenlijk heel simpel. Met een enkele druk op de knop maak je een 360-graden foto’s of video’s met een hoge resolutie. Dit maakt de THETA S erg geschikt voor zakelijk en privé gebruik. Het model is compact, makkelijk mee te nemen en is ook nog voorzien van een live-previewfunctie. De sferische beelden die de THETA S vastlegt zijn bijna 14 megapixels. Het is ook mogelijk om videobeelden op deze manier op te nemen en dit gaat met een Full-HD resolutie van 1920 x 1080 pixels.

Door middel van een 360 graden foto of video krijg je de beste indruk van de omgeving waar je je op dat moment bevindt. Het geeft je de mogelijkheid om je vakantiefoto’s op een bijzondere manier te tonen aan je familie of vrienden. Ook voor de zakelijk gebruik zijn er veel mogelijkheden te bedenken waarbij de 360-graden foto’s en video’s meerwaarden hebben.

Een van de grote verbeteringen ten opzichte van de voorgaande modellen is dat er nu maximaal 25 minuten aan één stuk gefilmd kan worden. Voorheen was de limiet slechts 3 minuten. De THETA S is voorzien van 8GB opslagruimte in het apparaat zelf en kun je met behulp van je smartphone of tablet via Wifi verbinding maken. Op deze manier is het mogelijk om instellingen aan te passen of direct je geschoten materiaal te bekijken.

De adviesprijs van de RICOH THETA S is 399 euro.

theta_s_ricoh

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen